Inspirace na crop top trička na léto

Pro někoho stylový základ šatníku, pro jiné příliš odvážný kousek. Jedno je ale jisté, crop topy neznají sezonu ani hranice, a to znamená jediné - je čas na odhalení našich pečlivě formovaných břišních svalů (nebo prostě jen odvahu ukázat trochu více kůže). Tenhle kousek oblečení dokáže každému outfitu dodat šmrnc, ať už se chystáš na plážovou párty, do města, nebo na romantickou večeři.

Nejdříve se podívej na naší nabídku crop topů. A nyní si pojďme společně projít několik tipů, jak nosit crop topy s elegancí a stylem.

Nejoblíbenější barvy crop topů na Erika Fashion:

1. Černé crop topy

2. Bílé crop topy

3. Béžové crop topy

4. Modré crop topy

5. Hnědé crop topy

foto: Erika Fashion

Crop Top & High-Waisted 

Není nic lepšího než vysoký pas, který ti poskytne ten správný balanc mezi odhalováním a decentností. High-waisted džíny, sukně nebo šortky jsou ideálními kousky pro kombinaci s crop topem. Lehce odhalí, ale i lehce skryjí.

Erika Fashion tip: vysoký pas + crop top = nohy až do nebe!

foto: Erika Fashion

Sporty Spice 

Návrat 90. let! Why not? Crop top v kombinaci s legínami Erika Fashion nebo sportovními šortkami je perfektní pro ty, kdo chtějí vypadat stylově i během ranního běhu, nebo při procházce po městě. A pokud k tomu přidáš tenisky a kšiltovku, máš hotový look.

foto: Erika Fashion

Off-Shoulder Crop Top

Pokud chceš přidat špetku svůdnosti navíc do svého letního šatníku, sáhni po off-shoulder crop topu. Odhalí tvá krásná ramena a zaručí, že budeš centrem pozornosti na každé akci. Chladné večery bývají ovšem trochu zrádné. Přidej raději džínovou bundu nebo sako – budeš vypadat skvěle a kdyby náhodou, zároveň zůstaneš v teple.

foto: Erika Fashion

Crop Top na pláž

Plážové šaty jsou super, ale jde to i jinak. Crop top je i ideálním kouskem na pláž, kdy ho můžeš zkombinovat s plavkami. Výsledek? Stylový beach look, který tě lehce ochrání před sluncem a přitom ti dovolí ozvláštnit letní outfit. Navíc, plážové vlny ve vlasech a opálená pokožka udělají z této kombinace hotovou instagramovou senzaci.

foto: Erika Fashion

Něžný Crop Top

Cítíš se dnes spíše jako romantická víla? Krajkový crop top, nebo jemné volány ti dodají ten pravý nežný vibe. Zkombinuj ho s dlouhou sukní nebo volnými kalhotami, doplň trendy proutěnou kabelkou.

foto: Erika Fashion