Inspirace na outfit na letní festival od Erika Fashion

Léto je tady a s ním přichází i sezona hudebních festivalů a koncertů pod širým nebem. Ať už se chystáš třeba na nejoblíbenější český festival Colours of Ostrava, nebo máš v plánu užít si nějaké festivaly za hranicemi, máme pro tebe za Erika Fashion spoustu tipů, jak vytvořit dokonalý festivalový outfit, ve kterém budeš zářit. A to možná i na pódiu!

foto: Pexels

Boho Chic

Boho styl je stálicí festivalové módy. Kombinace volných šatů, květinových vzorů, třásní a krajky vytváří tu pravou atmosféru. Zkus třeba dlouhé maxi šaty s květinovým potiskem a doplň je džínovou bundou a kovbojskými botami. Nezapomeň na klobouk a sluneční brýle, které dodají tvému outfitu ten pravý bohémský šmrnc. Zajímavé mohou být i mušelínové šaty a nebo se podívej na naší celou nabídku letních šatů.

foto: Erika Fashion

Denim Lady

Denim nikdy nevyjde z módy a na festivaly se skvěle hodí. Kombinace džínových šortek, overalů nebo sukní je vždy sázkou na jistotu. Přidat můžeš stylovou košili nebo top a outfit doplnit botami na platformě nebo sandálkami. Denimové bundy a vesty jsou také skvělým kouskem, který se rozhodně na festival hodí. A my džinovinu milujeme, takže tohle bude určitě jeden z našich favoritů.

foto: Erika Fashion

foto: Erika Fashion

Friendly Fashion

Udržitelnost je trendem, který se dostává i do festivalové módy. Vybírej kousky z ekologických materiálů nebo ze second-handu. Upcycling je také skvělou volbou - zkus si vytvořit s kamarádkama vlastní jedinečné outfity ze starších kousků, které máš ve svém šatníku. Kombinuj přírodní materiály jako je bavlna a len. Nezapomeň na šperky a kovbojské boty.

foto: Pexels

Sporty Chic

Pokud dáváš přednost pohodlí s lehce sportovním nádechem - jsi náš člověk. Kombinace sportovních prvků s elegantními kousky ti umožní být stylová a zároveň se cítit komfortně, což je na podobných akcích důležité. Vyzkoušej šortky, které doplníš oversize tričkem nebo mikinou. Sportovní boty, batoh a trendy kšiltovka ti zajistí nejen pohodlí, ale i stylový vzhled. Jak my se těšíme!

foto: Erika Fashion

Glamour Queen

Záře pro opravdové hvězdy. Jestli miluješ glitry, třpytky a všechno co se blýská, máme pro tebe dokonalé šaty, topy a šortky, které ti dodají tu pravou festivalovou jiskru. A navíc! Neboj se experimentovat s líčením a použij třpytivé oční stíny nebo tělový glitter, kterým můžeš nazdobit lícní kosti nebo dekolt a ramena. Lesklé kousky kombinuj s jednoduchými doplňky, aby celý outfit působil vyváženě, ale ne přeplácaně. 

foto: Erika Fashion

foto: Erika Fashion