Jak na mikádo podle Gigi Hadid?

Mikádo je jedním z nejpopulárnějších účesů, se kterým jde vykouzlit nespočet stylingů od elegantního, trendy, plážového až po jemný a uhlazený. Pokud se do nového účesu pustí někdo, jako je Gigi Hadid, můžeš si být jistá, že se z něj stane okamžitý hit, o který budeme na další návštěvě prosit svoji kadeřnici i my.

Gigi Hadid, jedna z nejžádanějších amerických modelek své generace, se ve svém zbrusu novém účesu objevila poprvé během začátku jara. Do hladka vyfoukané, úhledné a měkce ohrnuté konečky vlasů skvěle doplňily monochromatický outfit. Dokonalost! Vzhledem k tomu, že vlasy měla opravdu dlouhé, tohle byla radikální změna, ale my rozhodně tleskáme. 

foto: WavyPeter, SplashNews.com

Pokud máš aktuálně vlasy střižené na mikádo, nebo o tom přemýšlíš, a chceš docílit stejného stylingu, jako Gigi Hadid, máme pro tebe pár tipů.

Jak na mikádo podle Gigi Hadid krok za krokem:

1. Kvalitní šampon a kondicionér je základem úspěchu pro dodaní potřebné hydratace a lesku.

2. Po umytí nezapomeň na ochranu vlasů před teplem. Nyní přichází na řadu vyhlazující produkt. My doporučujeme např. Color Wow Dream Coat, následně vlasy vyfoukej do hladka.  

3. Dále sáhni po žehličce a jemnými tahy uhlaď vlasy, ale jakmile se přiblížíš k posledním několika centimetrům vlasů, stoč žehličku směrem od obličeje. Vytvoříš tak jemnou vlnu ve stylu 90. let.

4. Před učesáním a konečnou úpravou nech vlasy vychladnout, poté použij lak na vlasy se silnou fixací.

5. Gigi má většinou vlasy sčesané více na jednu stranu a vlasy za uchem, ale bude vypadat efektně i s pěšinkou přímo uprostřed.

foto: Mike Coppola, Met Gala24