Jaká barva se hodí k hnědé a jak ji kombinovat?

Ruku na srdce, hnědá barva nebyla vždy úplně tou top barvou, kterou bychom chtěli mít ve svém šatníku. Ale co bylo, bylo! Konec přehlížení, hnědá barva je trendy. Až uvidíš naši inspiraci, nejspíš už nebudeš chtít nosit jinou barvu.

Díky své univerzálnosti patří hnědá barva mezi snadno kombinovatelné, a tudíž s ní vytvoříš celou řadu outfitů. Aktuálně si ji můžeš užívat v příjemných čokoládových tónech, které miluje i náš tým Erika Fashion a věříme, že si ji oblíbíš i Ty. Takže jdeme zodpovědět tu zapeklitou otázku: Jak a s čím kombinovat hnědou barvu?

foto: Erika Fashion | Dlouhé hnědé kardigany

Jaká barva se hodí k hnědé?

Za nás v tomto případě nejlépe funguje monochromatický look. Jedna barva, ale spousta odstínů. Od mléčné čokolády, karamelu po čokoládu hořkou. Možná to zní jako skvéla kombinace drinku pro zahřátí, ale věř, že s hnědou se dá opravdu kouzlit a hlavně výsledek bude dokonalý! Pokud bys chtěla celý outfit lehce zjemnit, doplň bílou barvou nebo béžovou.

foto: Pinterest

Moderní kontrast také vytvoříš pomocí černé. Možná se ti to zdá jako nemožné, ale hnědá s černou dokáže velice dobře fungovat. Společně vytváří elegantní vibe, který se hodí do práce, ale i na večerní akce. Podobně tomu je i s šedou nebo tmavě modrouModrá a hnědá jsou barvy přírody. Kombinace těchto dvou barev vytváří přirozený, ale velmi stylový look. Tmavě modrá skvěle kontrastuje s různými odstíny hnědé a dodává outfitu tu pravou svěžest.

foto: InStyle

Barvy, barvy, barvičky. Výrazné barvy hnědým tónům vysloveně sluší. Oranžová, zelená nebo růžová ji dokáží rozzářit. Z jemnějších tónů vytváří příjemné duo s lila odstínem. 

Náš tip! Všechny kombinace s hnědou vyniknout nejvíce při vrstvení - podívej se na naši novou kolekci podzimních šatů, příjemných svetrů nebo hnědých kabátů či sak a pusť hnědou do svého šatníku.

foto: Pinterest

 
foto: Pinterest

 

foto: InStyle