Jaké boty se hodí k širokým kalhotám?

Široké kalhoty jsou zpět na módní scéně. Vlastně ani nikdy nezmizely, jen se rozdělily ty pomyslné dva tábory. První, který je ignoruje a v obchodech přehlíží a druhý, který je nikdy nepřestal milovat a nosí je každou sezonu. A to jsme přesně my v Erika Fashion! 

Tento trend z 70. let nabízí nejen pohodlí, ale také nekonečné možnosti stylingu. Možná jen jedna otázka, ale za to zásadní, která tě před koupí širokých kalhot napadá -  jaké boty se hodí k těmto kalhotám? Máme pro tebe hned několik tipů na obuv, která dokonale doladí tvůj outfit s touhle módní stálicí.

foto: Erika Fashion

Sportovní tenisky

Upřímně - neznáme moc outfitů, ke kterým by se nehodily tenisky. Tento typ obuvi dodá širokým kalhotám uvolněný a stylový šmrnc. Bílé nebo barevné tenisky se skvěle hodí k džínovým širokým kalhotám nebo kalhotám z lehkých materiálů. Kombinace s jednoduchým tričkem, sakem nebo cardiganem nikdy nezklame a navíc vytvoří dokonalý casual look.

foto: Pinterest

Pantofle a mules

Od jara až na podzim jsou pantofle a mules boty skvělou volbou. Výsledkem bude kapka ležérní elegance a spousta pohodlí. Tato kombinace se hodí zejména k lehkým materiálům a vzdušným střihům širokých kalhot. S topem bez rukávů nebo volnou blůzou vytvoří uvolněný a éterický look.

foto: Pinterest

Loafers a mokasíny

Loafers a mokasíny jsou ideální pro elegantní, ale stále pohodlný look. Lehce pánská inspirace v dámské módě nás baví. Loafers a široké kalhoty s vysokým pasem v kombinaci s elegantní košilí vytvoří outfit vhodný do kanceláře nebo na formální události.

foto: Pinterest

Kovbojské boty

Tahle kombinace tu nesmí chybět. Kovbojské boty a široké kalhoty vytvoří odvážný a trendy look. Tento typ obuvi se skvěle hodí k širokým kalhotám z džínoviny nebo jiným pevnějším materiálům. Kombinace s koženou bundou nebo džínovou košilí bude stylovou volbou třeba na festival nebo openair koncerty.

Tip! Více festivalových looků najdeš v našem článku.

foto: Pinterest

Vysoké podpatky

Sandálky na vysokém podpatku nebo klasické lodičky ti opticky prodlouží siluetu a přidají hezkých pár centimetrů navíc. Nohy až do nebe! Ženský, rafinovaný a odvážný. Lepší kombinaci si ani neumíme představit. Doplň crop topem nebo stylovou blůzou. Výsledkem bude kombinace ideální pro večerní akce nebo pracovní schůzky.

foto: Erika Fashion