Outfit na rande: Co zaujme a co ne?

Představ si to. První rande s tím úžasným klukem, se kterým si už nějakou dobu píšeš a konečně má dojít na první setkání. Výběr outfitu na první rande může být občas trochu stresující záležitostí. Vždyť je to ten moment, kdy chceš udělat první dojem. A jak všichni víme, právě první dojem je často tvořen tím, co máme na sobě. Móda je totiž jazykem, který dokáže říct vše bez jediného slova. Ukazuje, kým jsme, jak se cítíme, a někdy i to, co očekáváme. 

Chceš být svůdná, ale ne příliš. Stylová, ale ne extravagantní. Vyzývavá, ale ne vulgární. Tak co na sebe? Připravili jsme pro tebe malý manuál na vytvoření dokonalého outfit na první rande.

foto: Erika Fashion

Co rozhodně zaujme!

  1. Malé černé – klasika všech klasik, která nikdy nezklame. Lehce elegantní, ženské a tak stylové šaty. Pokud jsou malinko extravagantní a s moderním nádechem, ještě lépe. Ale pozor na délku. Sáhni v tomto případě po midi délce nebo délce nad kolena, ať nemusíš být celou dobu ve stresu, zda ti někde něco nevykoukne, co by mělo zůstat skryto.

  2. Stylové džíny a elegantní top – jestli máš ráda spíše neformální styl, džíny mohou budou tím pravým. Ale žádné obnošené kousky! Zkombinuj je s dokonalým topem a podle toho, jak se zrovna cítíš doplň balerínami nebo zvol letní sandálky.

  3. Oversize sako – ano, sako je must-have kouskem, který už prostě nemůže chybět v žádném šatníku. Dokáže přidat na eleganci, ale dodá také trochu rebelského šmrncu. Záleží na střihu. Navíc se hodí ke všemu – od zmíněných malých černých až po jednoduché džíny.

  4. Pohodlné boty – ať už vyrazíte kamkoli, nezapomeň na pohodlné boty. Nic není méně sexy než člověk, který se celou dobu tváří, že každým krokem trpí. Navíc pohodlné boty dávají signál, že jsi připravena na cokoli – od procházky po parku až po spontánní tanec na ulici.

foto: Erika Fashion

foto: Erika Fashion

Co nechat raději doma!

  1. Příliš vyzývavé oblečení – samozřejmě, chceš vypadat skvěle, ale na první rande příliš vyzývavé kousky nejsou tím nejlepším nápadem. Vyhni se příliš hlubokým výstřihům, ultra krátkým sukním a čemukoli, co vyzařuje postranní úmysly.

  2. Sportovní oblečení – tady trochu s otazníkem. Jistě, pohodlí je důležité, ale tepláky a mikinu nech raději doma. Leda pokud se nejedná o rande při ranním běhu nebo lekci v posilovně.

  3. Přemíra doplňků – v tomto případě buď na chvilku minimalist girl. Když to přeženeš s doplňky, riskuješ, že místo tebe bude hlavní téma večera tvoje blýskající se bižuterie.

  4. Nepohodlné oblečení – pokud se celý večer budeš ošívat, popotahovat šaty nebo bojovat s příliš těsnými kalhotami, tvé rande to určitě zaznamená. Buď svá a uvolněná, ať se můžeš soustředit na to, co je opravdu důležité – tvůj protějšek.

Nezapomeň na to, že nejdůležitější částí tvého outfitu je tvůj úsměv, sebevědomí a dobrá nálada. Nic nedělá člověka krásnějším než to, že se cítí dobře ve vlastní kůži. Tak a teď si užij nezapomenutelné rande!

foto: Erika Fashion

foto: Erika Fashion