Svatební hry, kvízy a soutěže. Co zaujme?

Plánuješ svatbu a přemýšlíš, jak zaujmout hosty a zajistit, aby si užili každý okamžik tohoto velkého dne? Svatební hry, kvízy a soutěže jsou skvělým způsobem, jak se postarat o trochu zábavy a prolomit ledy mezi svatebčany. Máme pro tebe pár tipů na neokoukané svatební hry a vtipné úkoly pro svatebčany, které ti zaručeně pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru. 

foto: Pexels

Svatební hry, které neomrzí

Kvíz pro hosty o novomanželích

Připrav si otázky o sobě a o své drahé polovičce, které budou muset hosté zodpovědět. Mohou to být otázky jako - kde se pár poprvé setkal, kdo první řekl "miluji tě", nebo jaká je oblíbená barva nevěsty. Tento kvíz může být navíc skvělou příležitostí, jak se mohou hosté dozvědet více o vašem vztahu.

foto: Pexels

Svatební bingo

Svatební bingo je skvělá hra pro zahájení večera. Připrav kartičky s různými událostmi nebo momenty, které se mohou na svatbě odehrát (např. nevěsta tančí s otcem, první polibek, někdo rozlije víno). Hosté pak zaškrtávají políčka, když dané momenty nastanou, nebo si jich všimnou. První, kdo vyplní celou kartu, vyhrává malou cenu.

Tip: Koukněte na naše šaty na svatbu, máme skvělé šaty pro hosty, svědky i pro maminky.

Nevěstina a ženichova pravda

Hosté mohou anonymně napsat různé otázky, které budou nevěsta a ženich muset zodpovědět. Otázky mohou být vtipné nebo lehce osobní, ale měly by být vždy v mezích slušnosti. Výsledkem tohoto úkolu bývá většinou spousta zábavy a smíchu.

foto: Pexels

Taneční výzva

Vyber s partnerem několik hostů a nech je soutěžit v taneční výzvě. Každý musí napodobit specifický taneční styl nebo choreografii. Nejlepší tanečník získá cenu. Se skleničkou v ruce tohle bude největší zábava.

Bota nezklame

Nevěsta a ženich si sednou zády k sobě, každý s jednou svou a jednou partnerovou botou. Na otázky typu - kdo je lepší kuchař, kdo musí mít poslední slovo, nebo kdo nejvíce utrácí, odpovídají zvednutím příslušné boty. Tato hra je skvělým způsobem, jak hostům ukázat, jak dobře se jako novomanželé znáte.

foto: Pexels

Hledání poklad

Tato hra je ideální pro venkovní svatby a nadšené svatebčany. Připrav seznam věcí nebo indicií, které hosté musí najít nebo splnit v průběhu celého dne. Mohou to být jednoduché úkoly: vyfotit se s nevěstou, zjistit tajnou informaci o novomanželském páru, najít květinu, která se ukrývá ve svatební kytici apod. Vítěz či vítězná skupina mohou získat symbolickou cenu, což přidá k celkové zábavě a motivaci vše zjistit jako první.

Svatební hry, kvízy a soutěže jsou skvělým způsobem, jak zpestřit svatební den a vytvořit nezapomenutelné zážitky pro všechny zúčastněné. S trochou kreativity a přípravou můžeš zajistit, že se vaši hosté budou bavit a vzpomínat na vaši svatbu s úsměvem na tváři. 

foto: Pexels